Fluitconcert

Fluitconcert

Vanavond (beter gezegd: over een kwartiertje of 3) mogen wij gaan genieten van een concert.
Van 16 kindekes.
8-9 jaar oud.
11 mannelijk (waaronder zoonlief),
5 vrouwelijk.
14 blokfluiten, 2 trompetten.
En Jingle Bells.
Als ze allemaal zo geweldig kunnen fluiten als muzikaal genie namens T., dan wordt het een allesovertreffende kakofonie. Ik heb de oordopjes al startklaar liggen. Als ze klaar zijn met blokfluiten doe ik ze uit. Dan gaan ze namelijk zingen, zelfs in ’t plat Oostenrijks (Mühlviertlerisch). Dát wil ik dan wel weer horen.
Ik zal een poging doen om dit unieke concertgebeuren op gevoelige plaat vast te leggen (tenzij ik beide handen nodig heb om m’n oren nog extra te beschermen) en straks nog even een update posten (als ’t de moeite waard is) (en ik nog kan typen).
Wish me luck.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *