Ctrl-A Del Klaar

Ctrl-A Del Klaar

Verbolgenheid. Dat voelde ze. Gewoon even dag zeggen. Kan toch niet zo moeilijk zijn? Je hebt een normaal, leuk gesprek met iemand maar terwijl jij nog zo ongeveer midden in je zin bent, draait die ander zich ineens om en loopt weg. Dat is toch ronduit onbeschoft? Zo voelde ze het in ieder geval. Het was dat die persoon nét niet nog even snel “ach, fuck you!” over z’n schouder riep. Of zoiets als midden in een gezellig telefoongesprek onderbroken worden in de zin van “joh, ik heb nu éffe geen zin meer in jou hoor, ajuus” en bám, de hoorn wordt op de haak gekletterd (als telefoons tegenwoordig nog een hoorn of zoiets als een haak zouden hebben).
Nou ja.
Dan niet.
Ook best.
Iedereen z’n eigen prioriteiten. In een kort berichtje schreef ze, wat ze er nou echt van vond. Niet op haar gebruikelijke sarcastisch manier, dat had toch geen zin. Ook niet verdrietig, dat dekte de lading namelijk niet. Verdrietig was ze niet. Gewoon een klein beetje verbolgen. Om weer eens te merken dat alles en iedereen een grotere plaats innam dan zij. Om te voelen dat alles belangrijker was dan zij. En vooral omdat ze zichzelf over zoiets daadwerkelijk ‘verbolgen’ voelde. What the… waarom zou ze? Nergens voor nodig.
Ze hoopte wat voor hem. Dat deed ze echt. Eerlijk en oprecht. En vervolgens liet ze het onverzonden berichtje voor wat het was:  een onverzonden berichtje. Als het haar in werkelijkheid niks uitmaakte, waarom zou ze het dan nog versturen?
Ctrl-A.
Del.
Klaar.
Helaas
is dit
geen
autobiografische
blog….

0 gedachten over “Ctrl-A Del Klaar

 1. Gelukkig, ik schrok al, en ergens heengaan waar niemand mij miste was gewoon mijn nest…ja ik was danig over de zeik, had een heel gesprek over de politie idioten, die agenten hun dienstwapen mee naar huis laten nemen en dat ” in mijn ogen” niet zou mogen..
  Eerst dat meisje van 15 neergeschoten door zoiets en toen die agent dood in hotel, er kwam een vraag zou jij dat doen dan als je een pistool had? een kogel door je kop?, ik zei in bepaalde “ver heen” gevallen wel ja…
  Daar kwam raar antwoord op en even later de rest….
  Er kwam een wildvreemde op Twit die zei alles van mij te “bundelen” en meer raars…en wat heb ik met dat wijf te maken e.d. toen sloeg ik helemaal op tilt (was het toch al deels)…
  KUSSSSSSSSSSSSS !!!!! dank voor je bezorgdheid! XxX

  1. blij te lezen dat je weer gewoon tiltvrij bent. ik maakte me idd wel zorgen ja… Ik ken je niet IRL en ik kan dus moeilijk inschatten wat “tilt” bij jou daadwerkelijk betekent… Ik snap van de tweets niet veel, alleen een bezorgd iemand die vindt dat diegene waar hij het tegen heeft, jouw tweets ook even moet “bundelen” om een compleet beeld te krijgen (waar hij niet ongelijk in had want ik snapte het ook al niet). “Wijf” noemt niemand jou. Lieverd, laat je niet zo opjutten door mensen die je niet kent, je schiet er (letterlijk) niets mee op… Ik ben gewoon blij dat je nu weer OK bent. Kus terug! xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *