mannen die vrouwen haten

mannen die vrouwen haten

Oh ja, zo heet dat boek ook inderdaad. Maar ze bestaan daadwerkelijk ook in het echt, zulke mannen. Nou ja, haten is misschien wel een ietwat groot woord maar ik bedoel dus het soort mannen dat het gebrek aan respect voor het andere geslacht via elke porie uitwasemt. Zo’n man die graag op middernachtelijk uur (als zijn zogenaamd geliefde partner  – en eventuele kleine en nietsvermoedende kindertjes ook – vredig ligt te slapen en droomt van een intacte relatie)  door de wwwereld struint op zoek naar “geil en neukbaar volk”. Klinkt plat, ís het ook. Maar online schijnt alles te mogen. Online banjert deze persoon met zevenmijlslaarzen over iedere fatsoensgrens heen alsof het een mandje rotte eieren is.
Het probleem voor deze figuren is echter, dat het overgrote deel van het ‘volk’ niet gediend is van platvloerse avances (al helemaal niet van mannen met een zogenaamde relatie) en dat dan ook te verstaan geeft. Maar ach herejee, dan is het hek van de dam. Dan wordt de dame in kwestie uitgemaakt voor alles wat mooi en lelijk is (en laat dat mooi dan maar weg). Respect was er al niet maar nu wordt er ook gescholden. Hoe zielig…
Voor deze mislukte variant op de normaaldenkende man zijn vele woorden te vinden maar looser (of nog mooier: lutser) is in mijn bescheiden opinie nog het meeste van toepassing. En nietedelongestelde heren, u zult blijven verliezen zo lang u uw instelling niet verandert (even de beleefdheidsvorm om gepaste afstand te bewaren hoor). Partners zullen er ooit ook achter komen, dat u toch niet zo geschikt blijkt. Kinderen zullen merken dat ze aan hun (stief)vader toch echt geen voorbeeld moeten nemen. Vrienden zullen inzien dat u een respectloos, vrouwonvriendelijk en onaardig persoon bent onder dat dun laagje chroom dat “schone alledaagse schijn” heet. En FLOEP is alles weg wat het leven nog enige zin gaf. Looser…
Er zijn helaas nog steeds hele volksstammen (en achterlijke religies) die de vrouw als zodanig absoluut niet gelijkwaardig aan de man achten en daarentegen vrouwen gelijk stellen aan huishonden. Je kunt er een stuk of wat van in huis houden maar als er eentje een keer terugbijt vanwege het slechte gedrag van het “baasje”, wordt-ie afgemaakt of gestenigd. Maar mens is mens, toch? Allemaal hetzelfde soort. Mens. Niet manmens of vrouwmens. Gewoon MENS! En zelfs dieren heeft men met r.e.s.p.e.c.t. te behandelen!! Doe je dat niet, verdien je het zelf ook absoluut niet.
Wóest word ik van mensen die zich zo gedragen. Misselijkmakend, die mannen die over vrouwen heenbanjeren alsof het wegwerpvoorwerpen zijn. Kijk eens naar jezelf, heren (en dan praat ik tegen het soort heren uit de eerste alinea hè!!). Kijk eens in de spiegel en zeg eens eerlijk. Wát in vredesnaam is er zo geweldig aan u? Wát is er zoveel beter dan de vrouw tegen wie u denkt zo te mogen praten? Ga terug naar uw mammie en vraag om heropvoeding? Alstublieft? Doe het niet voor mij, doe het voor uzelf? Zodat u ooit, in de verre toekomst, eventueel een wat kleinere looser zult mogen zijn?
Ik ben dan ook elke dag opnieuw weer dolblij om te zien dat veruit de meeste mannen in onze samenleving wél heel respectvolle, weldenkende, lieve, fijne, waardevolle en mooie mensen zijn. Nét (als) vrouwen.

Begrijp me niet verkeerd hoor:
Mannen. Ik kan en wil niet zonder!
staat gelijk aan:
Mensen. Ik kan en wil niet zonder!

(Alleen die paar kapitale lutsers mogen van mij met zijn allen op een eilandje in de stille oceaan aan reciprocale opvoeding gaan beginnen. Zonder vrouwspersonen welteverstaan).
zo dit moest er éven uit. Nu mag u weer.

0 gedachten over “mannen die vrouwen haten

    1. absoluut… en is net zo triest. Vrouwen die volledig respectloos over iedere man heenwalsen. Maar toch zie je dat relatief zelden… Vrouwen die op een dergelijke groffe en respectloze manier te werk gaan, ken ik (nog) niet. Mannen die mij en zo menig lief mooi mens naast mij zo bejegend hebben, zijn al niet meer op 1 hand te tellen. Daarom moest ik het er op deze manier even kwijt. JIJ daarentegen bent één van die mannen waar ik elke dag weer zo dolblij mee ben 😉

    1. ik moest ’t gewoon even kwijt. Ik ben het zo zát. Men mag best met mij flirten. Men mag mij best uitdagen. Maar als ik nee zeg, is dat nee en dan heeft ‘men’ dat te respecteren. Zonder schelden en tieren. En dat geldt net zo voor andere dames die dat vandaag of gisteren of eergisteren zo ervaren hebben. Er zijn echt ook zat vrouwen die respectloos en op miserabelste wijze te werk gaan, is net zo misselijk. Maar op dit moment was de aanleiding (weer eens) even een man.
      En zo is het 🙂

      1. Precies. Ben het helemaal met je eens. Heb sowieso een hekel aan mannen die buiten de deur neuken. (sorry voor mijn platte taal gebruik)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *