ok. een hele korte dan.

ok. een hele korte dan.

ik heb net ff “snel-snel” wat opgenomen.
iets heul korts.
en nou gaan jullie allemaal hard lachen.
daarom post ik midden in de nacht.
hopend dat niemand ’t ziet of hoort.
god wat eng.
dit ben ik niet hoor.
dit is gewoon een miss anonymous.
dat jullie ’t effe weten.
>> Lost <<
Niet lachen.
NIET LACHEN!!!!

0 gedachten over “ok. een hele korte dan.

    1. De rest is niet goed genoeg om überhaupt op ’t net te zetten. De rest is namelijk Anouk op haar best met lange woohoooo-uithalen en dat klinkt bij mij (nog?) als een loeiende koe 🙂 maar ik zal er op oefenen en ‘em eventueel (ooit) nog ’n keer opnemen goed? 🙂

    1. ow, dank je wel liefstelou. ik vind ’t zelf nog steeds niks en zuiver is ’t ook nog niet, maar dit was een snel-snel-actie (snel opnemen, snel posten want anders durfde ik alweer niet haha). Eigenlijk wou ik ‘m nu weer gaan wissen LOL (the morning after, zeg maar). KUS terug!

  1. Lieverd we hebben hier met zn allen zitten luisteren. En het refrein ff meegezongen hahaha. Klinkt heel goed hoor! we hebben ff meegezongen. Grappig hoe stemmen hetzelfde klinken… XX

    1. oh!! wat leuk!! hebben we samen gezongen, yeah!!! gaan we vaker doen hè 😉 ik vind het zelf echt eerlijk waar nog steeds drie keer niks, net als al het andere wat ik tot nu toe ingezongen heb. maar ach, ik zing vrolijk door, kan mij ’t bommen. (*zegt ze met een trillend stemmetje* – grinnik).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *