inkochnietto

inkochnietto

wie ben ik…
elke dag opnieuw.
voor mij een vraag
voor niemand een weet.
wie ben ik…
heb ik jou lief?
of toch een ander?
misschien toch alledrie?
wie ben ik…
ik zou zoveel meer
zoveel mooier willen zijn
maar ik ben het niet.
wie ben ik…
in vino veritas
zeggen ze toch?
dan zou ik het nú moeten weten…
wie ben ik…
mocht jij het nog ontdekken
blijf ik vast en zeker
toch voor altijd incognito.

0 gedachten over “inkochnietto

  1. Incognito in de menigte, het is een keuze, maar met je hoofd ver boven het maaiveld voor de mensen om wie je geeft. Hoeveel mooier kan een mens zijn? Ik zie je ver boven het maaiveld en ben trots dat je voor mij niet incognito kiest te zijn. Xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *