PLAY!!!

PLAY!!!

OK, OK…
Genoeg geblogd in de categorie “flauw”
Ik lijk wel veertig zeg…
Waar heb ik eigenlijk last van?
Van gruwelijke meligheid.
Net een verse puber.
Van de drang om buiten te spelen.
In de stortregen.
Van de neiging om hard te lachen.
Zomaar. Om alles.
Van de impuls om dingen eruit te gooien.
Zoals ze binnenkomen.
Van de wil om te genieten.
Van alles zoals het is.
Vandaag was er een vraag op facebook:

Wat zou je doen als er in het leven de volgende knoppen zouden bestaan?
◄◄ REW   // ► PLAY // ▌▌PAUSE  // █▌STOP  // ►► FWD

En ik antwoordde instinctief en vrijwel meteen: PLAY!!!!
De meeste antwoorden luidden “REW”, dingen over willen doen, terug naar vroeger. Na alle REW-antwoorden had ik echt het idee dat ik die ene ouwe sok in the midst of the midlife crisis tussen alle jonge blommekes was: ik wil namelijk spelen, en wel in het hier nú! REW helpt echt geen zier, alles gewoon nog een keer afspelen maakt ’t nog steeds niet anders. En FWD komt vanzelf en ook echt snel genoeg, daar hoef ik geen knopje voor te drukken. PAUSE en STOP zouden theoretisch nog kunnen, maar waarom zou ik stoppen of pauzeren als ik lol heb, daar zie ik ’t nut niet van in. Ik miste trouwens wel een knop: REC. Die wil ik bij tijden best graag even indrukken.
Maarre, ik blijf in het nu en ga lekker buiten spelen ^_^
Tot straks!
*weghuppelt*
*luidkeels “klein klein kleutertje wat doe jij in mijn hof” zingt*
*REC drukt*

0 gedachten over “PLAY!!!

  1. REW heeft alleen zin als je wilt weten of je het goed genoeg hebt gespeeld. Er alles uit hebt gehaald wat er in zit. Zo ja, dan heeft t inderdaad geen zin. Lol, wat een fantasie heb je 🙂 #Ilike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *