meppen!

meppen!

hard. harder. hardst.
uitleven.
afreageren.
oorbeschermers heel hard nodig.
goed voor m’n zoon.
goed voor mij.
even niks meer in het hoofd
behalve ritme.
puur ritme.
vierkwartsmaat.
de base drum in je maag voelen.
driekwartsmaat.
de ride berijden.
fill-ins.
solo’s.
rammen maar…
ritmisch erop los meppen.
en het is zoooooo lekker…
zo goed voor ’n mens!
waarom bestaat er eigenlijk
nog geen drumtherapie…
 
just feel like this:

 
 
 
 
 
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! jáh!!!

0 gedachten over “meppen!

 1. Drumtherapie weet ik niet. Wel een workshop zie http://www.freestyle-samba.nl/
  Ik heb zo’n workshop op mijn trouwdag laten geven aan al mijn gasten. Dat was superleuk. Grote trommels, kleine, nog kleiner: iedereen had wel een instrument. Als je je zo voelt, als dat je je nu voelt, zou dat een heerlijke uitlaatklep zijn.
  Wat kun je met deze info? Verder niets, helaas.
  Hopelijk kun je je agressie op een andere manier kwijt (op een kussen misschien 😉 )
  Houd vol, de storm gaat heus wel weer een keer liggen
  *knuffel*

  1. 🙂 ik heb geen drumtherapie nodig hoor, die geef ik mezelf wel (incl. privé-leraar en drumstel in de kelder haha ;-)). Maar het zou in het algemeen een zinvolle en hersenstimulerende therapie zijn, volgens mij, vandaar 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *