barst

barst

echt.
ik barst.
ik val uit elkaar.
in 100.000 stukjes.
over is het. echt klaar.
wilt u misschien toch nog
een paar 1e gedachtes?
nee? pech gehad.
ik heb m’n hart
opgeruimd.
leeg.
nu eindelijk
kan alles er weer in
wat er ook echt in moet.
dat wat goed voor mij is.
dat wat bij me hoort.
dat wat écht is.
de rest weg.
eruit.
K.O.
au.
krak…
grote barst.
klein verdriet.
grote schoonmaak.
klein zeer.
dag…
jij.

0 gedachten over “barst

    1. Ik denk niet zo lang na als jij blijkbaar (ik denk sowieso zelden na, da’s vermoeiend). maarre… wat is Plundra? Ik moet dan aan een ingestorte cq. leeggeroofde Ikea-kast denken :-S Maar de verlossing kwam vanochtend. Ik kijk met smart uit naar die verrotte overgang. Nog een jaartje of 10… (vrees ik). Ik ga maar weer eens heftig op zoek naar m’n pot Sintjanskruidpillen. Ik ben daar ook áltijd te laat mee hè… joepie…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *