Grote zus

Grote zus

nog een krap half uurtje ben je jarig.
en m’n grote zus blijf je.
mijn lieve, mooie, prachtige zus.
standaard 10 jaar jonger lijken.
kun jij.
vol enthousiasme nieuwe dingen beginnen.
doe jij.
gewoon steeds weer herstarten.
mag jij.
een gigagrote kanjer.
ben jij.
mijn grote zus.
is goud waard.
nog 25 minuten jarig.
nog lang niet bejaard 😉
‘k-hou van je, zus!!
dikke verjaardagskus!!!

0 gedachten over “Grote zus

  1. ohhh schat! ik lees dat dus nu pas he? Wat erg!! Maar wat lief, wat supppperrr lief van je!! zit ik hier met traantjes en een smile op mn hoofd. Dank je wel lieve lieve lieve kleine zus! Hou van jou <3 <3

    1. owwww… *traantjes bij grote zus met grote rooie zakdoek dept* 😉 Als ik er al nooit kan zijn met je verjaardag, kan ik je tenminste op alle manieren laten weten dat ik er in m’n hoofd wél ben hoor!! KUS GROTE ZUS!!! xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *