je zult 't nooit weten.

je zult 't nooit weten.

Het breekt m’n hart te weten dat jij eigenlijk voor mij bestemd was.
Ben jij niet verdrietig dat er nooit een verhaal uit ‘ons’ ontstaan is?
En dat zal er blijkbaar ook nooit meer komen…
Je zult het nooit te weten komen, ik zal het je in ieder geval nooit laten zien.
Dat wat ik voel, wat ik nodig heb. Nee, je zult het nooit weten…
Met elke lach komt mijn realisme, ironisch toch…
Jij zult in ieder geval nooit ontdekken wat mij zo kapot maakte.
Kun je mij dan niet zien, kun je echt niets zien?
Je zult het nooit te weten komen, want ik zal nooit laten zien
wat ik voelde en wat ik juist van jou zo nodig had.
Nee. Nee, je zult het nooit weten…
(vrij naar de songtext van “You will never know” van Imany, een gewéldig mooi lied van een gewéldig mooie vrouw…)
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Nw0Hi189XmQ&w=560&h=315]
 

0 gedachten over “je zult 't nooit weten.

  1. Het breekt mijn hart om te zien hoeveel pijn en verdriet je hebt en dat ik je nu niet gewoon even kan vasthouden en je stevig knuffelen. In gedachte ben ik bij je lieverd en sla een troostende arm om je heen…XXXXX (((((((((((((((((((((((((((((Lou))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    1. het valt mee hoor sweetie! I can handle this 😉 Ik vind dit gewoon zo’n vreselijk mooi liedje, en ja, ergens heeft ’t wel iets treffends… *kuch* Maar real-life-knuffelen-en-troosten zou wel heel (héél) erg fijn zijn… XXX
      (Oh, en kleine PS: toch goed om te weten dat degene die écht voor mij bestemd is, gewoon nog bij mij is 😉 gelukkig wel!!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *