Stress Reduction

Stress Reduction

… dat je dan nog steeds, nee, toch wéér het gevoel hebt, alles fout gedaan te hebben.
… dat je altijd weer twijfelt aan hoe je de dingen aangepakt hebt (of juist niet…)
… dat je steeds opnieuw zoekt naar wat juist is en het maar niet kunt vinden.
… dat je jezelf nog steeds voor je kop slaat omdat je diezelfde kop niet gewoon dicht hebt kunnen houden.
… dat je dat filteren ondanks vlijtig oefenen toch echt nog steeds voor geen meter onder de (brokkelige) knie hebt.
… dat je nu zélf niet eens weet hoe te reageren op lieve berichten, terwijl je dat best wil.
… dat je de stress bij tijden letterlijk in je maag voelt beuken.
… dat je tegelijktertijd denkt: “wáár maak ik me nú weer druk om”…
… dat je steeds vaker een goeie plek op de muur zoekt om je hoofd tegen aan te boinken.
… dat je het ineens allemaal effe niet meer weet.
… dat je steeds vaker de neiging hebt om telefoon en laptop even fijn plat te stampen en in de prullenbak te proppen.
dat dus.
Hé!! Dat laatste zou ik eigenlijk zomaar echt ‘ns kunnen doen…
Maar hmmm. ’t-Is wel zonde van ’t geld, hè. En ik moet toch érgens m’n werk op doen. En ik wil wel graag online blijven schrijven. En dan ik kan geen WordFeud meer spelen of instagrammen. En dan kan ik de buuf niet meer opbellen voor ’n kop koffie (oh wacht, dat kan ik wel. Ik heb nog een vast net. En ik zou er ook gewoon heen kunnen lopen. (tjeee…. wat een optie…)). En dan kan ik niet meer chatten met m’n lieve grote zus en niet meer Whappen met de allerallerliefsten.
En… ach. Nee, da’s ook geen oplossing.
Ahhh soit!!
Dan doe ik gewoon maar dat waar ik wél goed in ben.
*boink*
*boink*
*boink*
*boink*
*boink*
*boink*
*boink*
*boi………….*
#plof
stress
less

0 gedachten over “Stress Reduction

  1. Ik ben m’n afkickprogramma gestart! Minder computer,, minder reageren op elk pingeltje. En de werkmobiel gaat weer uit om 1600 uur!

    1. ik heb al die pingeltjes al uit (al vanaf het begin). Dan zou ik nl. helemaal gek worden… Een werkmobiel heb ik niet (alles-in-één) maar ik kan zien welke nummers werk zijn en die neem ik dan niet meer op haha! Minder computer wil ik echt gaan proberen. Minder mobielprutsen lukt al heel aardig. Maar ik wil jullie dan ook weer niet helemaal missen… #zucht… ach. ooit leer ik het haha (en jij ook :-)).

  2. Reblogged this on Ik:Kleine and commented:
    Ik kan zo af en toe ook wat stress reduction gebruiken: druk maken om de meest stompzinnige dingen. En achteraf je afvragen ‘waarom eigenlijk’…
    Naast deze reden reblog ik Lou-ter-Lou graag.. omdat ze zo gaaf schrijft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *