Leeghoofd

Leeghoofd

even een eerstegedachtenblog…
wordt moeilijk want m’n hoofd is zo leeg als ’t maar kan. zucht diep. doorademen. T en K  kijken echt teveel tv. maar garfield ís ook leuk. heb best lekker gekookt daarnet. ik eet nog steeds teveel. ik wou dat ik voor één stomme rotkeer weer ‘ns dat verliefde gevoel kon hebben… vriendin heeft dat en het lijkt me heerlijk. liefde is meer waard, duurzamer, belangrijker en dat heb ik ook maar gewoon weer ‘ns verliefd. die rare opwellingen in je maag, niet weten wat te zeggen, de spanning… ach. ben te oud en te gesettled… waarom kun jij nou niet eens een béétje verliefdheidsgevoel voor mij hebben… voor één keertje maar. gewoon om ’t eens te voelen. wromnie… je weet nooit wat je had tot het er niet meer is hè. ik moet nog strijken. ik haat strijken. de stapel van 1,5 maand ligt me aan te kijken. wat zou die jongen op moederdag bezield hebben om zomaar in de ijskoude Donau te springen… nou is-ie weg… arme ouders, nachtmerrie. moet nog huiswerk maken met T. vrijdag algemene kennis toets. over mannetjes en vrouwtjes nota bene. altijd weer heerlijk, al die vragen beantwoorden. hoe vaak je dan wel niet ‘iiieuwww’ hoort…
HEEEEE niet uit je neus vreten joh!! da’s goor!! bahhhh!!!!!!
sorry. moest effe. zoon vreet z’n eigen neusopboringen op. als ik íets goor vind… da’s pas iiieuwww. best lastig, tegen je kind mopperen zonder stem. ik heb alweer heimwee. vandaag tompoezen gezien hier in de supermarkt. heten “creme schnitten”. moet ik maar ‘ns kopen. vanavond eigenlijk feest van voetbalclub maar ik ga niet, nog te lamlendig. moe. ik val in slaap zometeen. nekpijn. rugpijn. zeikweer. voel ’t in m’n knieen. ik word oud. shit buuf is jarig! even kadootje in elkaar flansen zometeen. oh ik moet de was eruit halen.
oh ja. strijken…
joepie…
*click*

0 gedachten over “Leeghoofd

    1. jij bent tenminste aan ’t werk… ik ben enkel bezig met saaie, deels onzinnige of onnodige dingen… of gewoon stom huishouden. daarvoor ben ik al helemaal niet in de wieg gelegd, maar ’t is niet anders. ik ben wel blij dat ik mijn werk zelf kan indelen en kan bepalen of en wanneer ik werk (toch nog voordelen aan de zelfstandigheid). ik ben liever op jouw manier druk…

      1. Hmmm, ik kan me je gevoelens wel voorstellen. Ik was ooit eens een jaartje thuis toen Jill baby was. Binnen no time had ik kledingmaat 48, was diep ongelukkig. Dus nee, zelfs met mijn zeikende baas zou ik niet willen ruilen 😉

        1. ja, dat dus. ik ben weliswaar eigen baas en heb wel afspraken en moet af en toe een paar dagen naar ’t buitenland, maar ik ben o.h.a. thuis. Ik werk thuis en ben veel bij en met mijn kinderen, die allebei nogal wat ‘extra aandacht en begeleiding’ nodig hebben. wat dat betreft is het heel goed dat ik zoveel thuis kan zijn. Maar dat wil niet zeggen dat niet af en toe die muren met vol geweld op me afkomen… ik ben hier niet voor in de wieg gelegd.ik wás een ‘carrièremonster’, dat ben ik zeker niet meer. maar ik zou toch wel heel graag toch iets meer tussen de werkpaarden zou willen rondlopen, wat uit meerdere praktische en financiele overwegingen momenteel gewoon niet mogelijk is… ach.het is niet anders. het heeft ook zijn voordelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *