't mocht niet zo zijn

't mocht niet zo zijn

zag het aankomen
niet los willen laten.
het was te vroeg.
’t mocht niet baten…
te vroeg geboren,
de liefde groots
te eertijds ontmoet,
maar toch ruimschoots…
het leek zo mooi
so meant to be
dat delicate speciale
ik zie, ik zie…
wat jij nooit zag
maar wel probeerde
de eer aan jou
die ik negeerde
slechts ’n surrogaat
inclusief mutatie
tot ’t enkel nog was
bron van irritatie
het was niet genoeg
zo bleek wel weer
eigen wegen te gaan
tot nevernooitmeer…
(c) Lou

0 gedachten over “'t mocht niet zo zijn

    1. dat hoeft ook niet hoor 🙂 het is puur weer eens een poetische uitspatting van mij (zoals ik wel vaker heb o.b.v. dingen die ik hoor, verdriet dat ik ervaar, gevoelens die ik oppik). Niet alles gaat over mij (langgggg niet alles) en niet alles wat ik uitkraam is te snappen 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *