Felicitatiedienst

Felicitatiedienst

*DING DONG!!!*
“Wij zijn van de felicitatiedienst en feliciteren u met uw prachtige nieuwe kindje, Hotel Mama genaamd!”
GEFELICITEERD!!!
Dat wilde ik toch echt even heel hard roepen hoor!
Ik feliciteer je, Thiery Thielemans (@Thierelierelier), met het behalen van 2000 verkochte aandelen op tenpages (http://www.tenpages.com/manuscript/hotel_mama) en met het feit dat het boek nu uitgegeven gaat worden!! Ik vind het geweldig. Jij kunt trots zijn op je baby!! Je hebt kei- en keihard aan de weg getimmerd voor je prachtboek en het is je gelukt!
Op naar de publicatie!

“‘Hotel Mama’, een bijzonder boek over het leven in een normaal gezin met alledaagse belevenissen en gesprekken. ‘Hotel Mama’ is een bundeling van korte verhalen die zorgen voor herkenbaarheid bij lezers vanwege het warme huiselijke karakter van de 5 permanente bewoners van Hotel Mama. ‘Hotel Mama’ beschrijft op een humoristische wijze het leven van alledag in een gezin waarin een huispuber van 16 en twee jonge prinsessen van 6 en 9 centraal staan.”
(http://hotelmama.nl/hotel-mama-het-boek/)
Dat dus.
Herkenbaar, hilarisch, huiselijk, humoristisch.
Hotel Mama.

0 gedachten over “Felicitatiedienst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *