Sorry, maar moest effe (wachtwoordblog)

Sorry, maar moest effe (wachtwoordblog)

Ja, een blog met een wachtwoord. Ik heb ’t tot nu toe vermeden: dat wat ik niet openbaar wilde publiceren staat gewoon op “privé” en heb ik dus puur en alleen voor mezelf geschreven.
Maar soms zijn er toch dingen, ervaringen, gevoelens die ik op móet schrijven en waarvan ik best vind dat sommige mensen of soms ook maar één mens ze mag lezen. Die dingen staan dus achter een wachtwoord verscholen… Niet dat ik echt iets te verbergen heb, ik wil gewoon niet dat iemand anders dan degene(n) voor wie dat blog bestemd is, het leest.
Voel je dus niet beledigd, het gaat niet over jou.
En als het wel over jou gaat, krijg je sowieso spontaan het wachtwoord toegestuurd.
Beloofd.

0 gedachten over “Sorry, maar moest effe (wachtwoordblog)

    1. Dat weet ik, maar die die op privé staan, kan niemand lezen, zelfs niet als ik ze de link geef… En bij sommigen wil ik dan diegene mee laten lezen, en dat kan dan dus niet. Vandaar in dit geval een wachtwoord…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *