Goddelijke vingers

Goddelijke vingers

“ah schat…masseer je m’n nek even, het zit daar echt helemaal vast…”
“neuh.”
“oh.”
OK. Schat heeft duidelijk geen zin in masseren. Niet in nekmasseren tenminste. Daarom heb ik ’t geld maar weer eens in eigen hand genomen en hem gezegd dat hij niet verder hoefde te zoeken naar een verjaardagskadootje voor mij. Zoals elk jaar heeft hij mij dus ook nu weer iets gegeven wat ik écht wil en wat hij dan ook níet zelf heeft hoeven kopen. Valt altijd goed: hoe minder moeite de bok voor ’t huisschaap mot doen, hoe beter. Dat weet ik inmiddels en ik kan daar ook heel goed mee leven omdat ik nu mezelf gelukkig kan maken. En als er iets is wat ik goed kan, dan is het mijzelf de juiste dingen kado geven.
Dit jaar waren dat dus twee goddelijke shiatsu-nekmassagevingers. Vastgemaakt aan een massage-expert met roterende, op wens verwarmde (!) ballen die mijn rug vakkundig masseren, van onder naar boven en weer terug. En voor het ultieme genot kan het onderste gedeelte van deze pro ook nog op commando vibreren… Ik was als een kind zo blij toen mijn pakket er was en heb mijn anytime-anywhere-privé-masseur dan ook meteen liefdevol op mijn computerstoel geplaatst. Vanaf nu (jaja, NU ook) zit ik te pas en te onpas braaf op zijn gewillig trillende, warme schoot… De eerste dag was ik nogal onstuimig en hebben we ons duidelijk toch iets te lang samen geamuseerd. Ik had daarna drie dagen lang een beurse rug en nek maar we leren elkaar nu langzaamaan steeds beter kennen en waarderen. Ik ben duidelijk een getalenteerd schootzitster.
Mijn massagestoelmat. Wat een uitvinding. Ik heb zo het gevoel dat dit een innige relatie gaat worden. Kijk ons eens gelukkig zijn, mijn Medischrambo en ik… Geen sadomaso- maar een een caromasso-relatie. Ik heb weliswaar niet de Rolls Royce onder de massagedingesen, maar het is onnoemelijk veel beter dan een bokkig knedende man die liever met een bierblikje in zijn hand naar FC Bayern had gekeken.
Nu nog een fatsoenlijke, gewillige, onvermoeibare, tedere rug- en haarkriebelaar vinden.
Anyone?

0 gedachten over “Goddelijke vingers

    1. oh!! hebbuh!! Ik heb hier weliswaar zo’n “spin” (heeeeerlijk ding) maar die moet dus ook iemand anders bedienen (lees: over mijn hoofd kroelen) want als ik ’t zelf doe, werkt ’t niet 🙁 Soms is dochter in een kriebelmood, dat is al geweldig. Maar ik zoek nog steeds naar de automatisch werkende (en vooral: niet zeurende, geen wederdiensten verlangende, onvermoeibare) kriebelaar…

  1. Ik heb er zo één thuis. Onvermoeibaar kan hij kriebelen op mijn rug en IEDERE avond kriebelt hij in mijn haar voor het slapen gaan! Ik beschouw mijzelf als een gezegende vrouw met zo’n vent!

  2. OH dat klinkt heerlijk!!
    Want heb ook zo´n lievermetpilsjezelfietsandersgaandoen iemand hier !
    en stuur hem af en toe zelfs met een plaatje op pad voor het juiste kado 😉
    Geniet er lekker van !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *