wake up – de tweede

wake up – de tweede

Zo, dat was even lekker (afgezien van de muisingewanden waar ik uitgebreid in rondstampte toen ik in de kelder m’n snowboots ging halen… yuccckkkkkk). Ben niet lang buiten geweest (want het sneeuwregenhagelde alweer en dan is de lol voor mij er wel vanaf) maar wel wat leuke dingen gezien. Ik zal u even mee laten genieten…

I feel so lonely... #iApple
I feel so lonely… #iApple

The Three Trees
The Three Trees

Ik was zo graag nog een roosje geworden...
Ik was zo graag nog een roosje geworden…

Cornus Alba
Cornus Alba

Sneeuwduif
Sneeuwduif

Hoe lang moet ik nog...
Hoe lang moet ik nog…

Ouwe besjes
Ouwe besjes

Kouwe Reiger
Kouwe Reiger

Winterhout
Winterhout

0 gedachten over “wake up – de tweede

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *