14 gedachten over “Stom

  1. het gaat me niet om ’t krijgen. Juist niet… ik wil enkel liefde, geen stuk chocola :-S maar verder heb je wel gelijk. M’n mam zegt altijd “het leven is een feest maar de slingers moet je altijd nog zelf ophangen”. En ze heeft gelijk. Vwb de slingers althans.

 1. Waarom ben je een oen/trut?
  Daar ben ik het niet mee eens! 😛
  Maar ik ben het met je eens dat Valentijnsdag stom/onzinnig is.
  Té commercieel en het is leuker iemand zomaar te verrassen dan op 14 februari.
  Einde dicussie. Punt.

  1. ehm… nou… daar heb ik zo m’n redenen voor. Ik heb vandaag nogal een hoop aan stoms/oenigs én trutterigs gedaan. Valt niet verder over uit te weiden. Daarom. Punt. Ik ook van jou 😉 X

 2. Hoi heerlijke oennetje , helemaal eens met je gedachte over V-day . En een dagje klunzig of oenig zijn hoort er bij iedereen wel een keer bij . Pas zorgen maken als het elke dag zo zou zijn 🙂 SMAKKK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *