Worm

Worm

Ken je dat? Dat je jezelf het liefst op wilt delen?
Een schouderpartij voor de nodige steun hier, een torso voor het zware werk daar, één bil voor in bed, een hersenhelft voor het nodige denkwerk, een stukje staart voor de huishouding en met de rest van je hoofd totáál ergens anders.
Zoiets.
Maar helaas. De mens is en blijft een centralistisch wezen. Een ondeelbare bovenkamer van waaruit de boel in het gunstigste geval nog een beetje gedelegeerd wordt.
Was ik maar wat decentraler georganiseerd.
Met de mindset van een regenworm.
Of een axolotl.

0 gedachten over “Worm

 1. Je bent te knap (in beide betekenissen) om een axolotl of regenworm te zijn hoor Lou! Use your brains om keuzes te maken ook al zijn ze soms moeilijk 😉 Gaat alles goed met het herstel van je rib?
  Groetjes,
  Dorothé

  1. Gaat goed hoor!! Zou toch een oudere breuk (beter: scheurtje) geweest kunnen zijn die nu een opdoffer heeft gehad (sport, tuin, whatever). Er is niks te zien behalve wat kraakbeenwoekeringen (vandaar de bult). Ik merk er al niks meer van. En de rest komt ook wel goed 😉
   Groetjes!!!

 2. Ja dat is wel herkenbaar idd.. Ik zou mijzelf ook graag willen laten klonen. Kan ik die mooi aan het werk zetten. En wat axolotl betreft. Dat heb ik even moeten googelen. Wat een grappig beestje 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *