Kerstover

Kerstover

Het is alweer half kerstover. Oké, tweede kerstdag nog. Maar in principe hebben we het weer gehad.
Vandaag is het meubelboulevarddag, toch?
Kerstmis. Ik geef er dus niet om. Maar ik had in ieder geval wél mooie dagen en de warmte rond deze tijd vind ik wel aangenaam. Ik was bij mijn ouders, dat was echt fijn. Heel relaxed en gezellig. En toch, toch blijft het op de één of andere manier raar, op deze dagen zo zonder de kinderen te zijn. Juist ook daarom was ik blij, dat ik even onder de vleugels van mijn pap en mam kon vluchten. Bijkletsen, wat ouderwets puzzelen (met echte stukjes, ja ja…), thee met rum en gourmetten (wie niet…) op de teppanyakiplaat, een potje kaarten en lekker niksen. Ja, dit was óók goed. Dank jullie wel, lieve pap en mam. Voor alles.
image
Zo meteen zie ik mijn kinderen weer. Vanmiddag wat leuks doen. Zwemmen en naar de bioscoop. Morgen breng ik ze weer weg en rijd zelf door naar Nederland. Gek op autorijden, 9 uur meditatie met muziek. Eindelijk naar mijn lief, naar mijn ouders en vooral ook naar mijn zus. Eindelijk weer zien. Vasthouden en even de ogen sluiten om te beseffen hoe rijk ik ben.
Voor nu leg ik mijn cynisme maar eens kort naast me neer.
Vergeet heel even, wat nog niet goed is. Zie wat wel. En waardeer.
Iedereen bedankt voor alle steun en liefde die jullie me het afgelopen jaar hebben gegeven.
Ik wens jullie een fijne eindejaarsweek en een prachtig, knallend begin van 2015. Geniet ervan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *