HoeVrouwenDenken!

HoeVrouwenDenken!

hvd-HVDJa, ik ben wat stilletjes de laatste tijd. Maar die stilte heeft een reden in de vorm een nieuw schrijfproject, waarvoor ik nu in alle heftigheid stukjes aan ’t neertikken ben. Want:
Vanaf 1 februari a.s. ploft er post van een heel nieuwe versie van een al wat oudere site op uw virtuele deurmat:
HoeVrouwenDenken.nl!
Deze bijzondere site bestond in 2014 al heel eventjes maar hield er na een krap half jaar officieel weer mee op wegens dingen. Onze broeders van HoeMannenDenken.nl weenden bittere mannentranen om dit verdrietige sterfgeval. Maar zie daar: hun zusje is nu herrezen, als een Phoenix uit de as! Met volledige amnesie weliswaar (ze is het verleden totaal kwijt), maar zeker zo leuk én lekker. En vooral: NIEUW!
Ja jongens, SIS IS BACK!!
(nou ja, bíjna dan; nog maar een paar daagjes!)
Met een (vooralsnog) zeskoppig team beginnen we weer met een totaal maagdelijke site en laten we jullie middels allerhande blogartikelen meekijken naar wat er zoal omgaat in het hoofd van een willekeurig vrouwelijk wezen: soms zin, meestal onzin en hier en daar een bijzin.
HoeVrouwenDenken.nl is de enige écht essentiële site vóór mannen, dóór vrouwen. Maar: wij zouden geen vrouwen zijn als we niet ook van vrouwen houden! De dames dezer aarde mogen dus natuurlijk altijd meelezen en kijken of het allemaal een beetje klopt, wat wij daar neertikken (Graag zelfs! En: zelf meedoen mag ook altijd! Zie (straks) daar, voor meer info)
Wij zijn natuurlijk óók te vinden op het alwetende Facebook en op den Twitter!
Heren en dames, u zou mij (ons!) een gigantisch plezier doen als u ons daar even wilt liken en volgen.
BRING IT ON!!

0 gedachten over “HoeVrouwenDenken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *