X-mess aftermath

X-mess aftermath

Wat ’n zooi heb je van zo’n kerst. Overal ligt nog papier, een verdwaald stuk kado-lint, plakband. Op elk vrij stuk meubilair liggen onderdelen van de kerstbuit.
Spelletjes, boeken, lego, stof, nintendo’s, puzzels, plastic zakjes, adapters, kerstkoekjes-op-een-glazen-bord, elastiekjes, dozen, metalen verpakkingsdraadjes, halve chocosinten, dennennaalden, nog meer stof, kranten van 4 dagen geleden, styroporstukken, afstandsbedieningen, gebruiksaanwijzingen, kaarsenstompjes, snoertjes, wolmuizen, kapla, een lillyfee-tijdschrift, een donald-duck-pocket, mandarijnenschillen, …
Ik ga maar ‘ns opruimen geloof ik.
Morgen.
Of wordt ’t toch een goed voornemen?
Ja, in 2013 ga ik écht opruimen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *