blogwirwar

blogwirwar

Het nog geen half 11 ‘s-ochtends en ik lees.
Geen boeken, geen recepten, ik lees blogs.
Blogs waarop ik ‘geabonneerd’ ben.
Binnen krap drie kwartier heb ik gelezen over groot verdriet, hotels en mama’s, twijfels, puberende jongens, nieuwe huizen, twitterpauzes, eenzame eilandjes, drugs, rehab, flashbacks, insomnia, lucht, spijt, ingesmeerde krentenbollebillen, carnaval, lucht, kapottigheid en nieuwe beginnen. Een wirwar van blogs.
Binnen een klein uur door minstens 20 werelden gewandeld. Gelezen. Zoveel mensen die zoveel en vooral zo  mooi kunnen schrijven en dichten. Zoveel getalenteerde mensen. Een blogwirwar van verhalen en gevoelens, gebundeld in één medium. Het zou bijna een verslaving kunnen worden, dat blogs lezen. Ik wil ze allemaal lezen. Zelf schrijven is ook leuk maar ik voel me af en toe nogal “nietig” bij de literaire prestaties van anderen. Blogs schrijven doe ik enkel als ik er zin in heb. Voor mezelf. Als anderen het leuk vinden of er  zelfs een lach door op hun gezicht krijgen, is dat mooi meegenomen. Maar blogs lezen doe ik dus nog liever.
Dus: komt u maar door!
We want more!

0 gedachten over “blogwirwar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *