Spijkerbroekendag

Spijkerbroekendag

Het is weer lente. Dat verklaart een hoop, zo ook de behoefte – van vooral mannen – aan rokjesdagen. In ieder geval komt de term rokjesdag ineens weer duidelijk frequenter voorbij in de social media. Maar waarom nou specifiek rokjes? Waarom maken we er niet gelijk een tangaslipjesdag van? Dan zie je de boel pas echt goed. Zo’n rokje stoort alleen maar. En ik heb toevallig een hekel aan rokjes. Met wat dikkere heupen en billen (moi) moet je de rokjes in kwestie (want niet alles voldoet hè: ze moeten niet lubberen en niet al te lang zijn want anders zie je nog niks en mooi strak-tekenend om het afwezige perfecte achterwerk glooien) elke 5 minuten weer naar beneden sjorren anders heb je ze in no time onder je oksels hangen. Nee, doe me dan maar een jurkje. Jurkendag. Hmmm. Klinkt ook weer niet werkelijk übersexy. En met een jurk kun je net zo min fatsoenlijk fietsen (niet dat ik ooit fiets, maar het gaat om de theorie).
Tja.
Wat dan.
Bikini-dag?
BeeHaa-dag?
Netkousen-met-jarretels-dag…
Beenwarmer-en-verder-niks-dag.
Naaktloopdag!
Gehaktdag.
Klaar…
====================================
EDIT:
met zeer waardevolle input van Nanda (dank je, goud waard!) weten we nu, wat voor dag het werkelijk is.
Nunkinidag!!!

0 gedachten over “Spijkerbroekendag

  1. Persoonlijk hou ik het meest van witte strak om de billen sluitende broeken, waar je heel vaag een bips doorheen ziet. Een boven uit de bilnaad komend touwtje van een string, uitkomend op een t-splitsing van kant is dan helemaal fijn. Winkelen in Supermarkten is dan een feest. Al die Euroshopper aanbiedingen die in het onderste schap liggen. I love it.
    http://www.youtube.com/watch?v=OmcNTlpKeAM

    1. mwoehahahaha oooohh foei! en dat op míjn blog LOL!! *zit nu breed te grijnzen*. Dat bedoel ik dus. Spijkerbroekendag gheheheh. Witte strakke licht doorschijnende broeken heb ik niet. En al zouden ze wit zijn, zijn ze dat tot ongeveer 10 minuten na het aantrekken. Toch zou je theoretisch m’n bilnaad kunnen zien vandaag, want ik ga op m’n kop in de tuin staan. Nu. Even de m’n achterwerkvallei doorluchten. Kruis-tocht. In spijkerbroek. *grinnik*

  2. Voot het probleem fietsen + jurk hebben een aantal dames een oplossing gevonden, een wielrenbroek aan onder jurk. Ook niet echt exy, maar ja, je moet wat in fietsland Nederland.
    Jurkjesdag klinkt overigens weer wel sexy, althans, dat vind ik. Al eerder geconcludeerd, ook door mijzelf, dat ik een beetje rare man ben, maar de fascinatie voor een string is mij volkomen vreemd. En als bovenste gedeelte boven broekrand uitkomt is dat voor mij meer een afknapper…..

    1. bovenste gedeelte van de onderbroek of bovenste gedeelte van de bilnaad? ach anyway, ik kan er niet wakker van liggen. Ik heb een ouwe gescheurde tuinierspijkerbroek aan en het kan me letterlijk geen “reet” schelen of iemand dat nu sexy vindt of niet ^^ Gehaktdag vandaag. Stuk smakelijker 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *