Nayati

Nayati

Nayati is weg.
Zomaar weg.
Iemand sleurde hem in een auto en nam hem mee.
Zijn klasgenootjes zagen het gebeuren.
Op klaarlichte dag weggerukt uit zijn omgeving.
Zomaar weg…
Het grijpt me aan.
Het laat me maar niet los.
Gewoon een lieve jongen, een prachtig kind.
Zomaar weg…
Wie doet zoiets? Waarom?
Wie ontneemt zijn ouders hun enige zoon?
Was het toeval? Wrong time, wrong place?
Zomaar ineens weg…
Ik roep: Breng hem terug!
Breng hem bij zijn pap en mam!
Breng hem naar huis!
Maar hij blijft… zomaar weg…
Nayati, ik ben niet gelovig.
Maar voor jou bid ik.
Tot wie het maar horen wil, hopelijk
zomaar ineens weer terug…
http://www.facebook.com/PleaseHelpUsToFindNayatiMoodliar
http://www.telegraaf.nl/binnenland/12014791/__Nederlandse_jongen_gekidnapt__.html

0 gedachten over “Nayati

    1. het is zo vreselijk… een vriendinmoeder woont ook daar, haar zoontje zit op de school ertegenover… ik heb de emotionele oproep van de vader om zijn zoontje alsjeblieft terug te brengen gezien en ik kon alleen maar huilen. En nog krijg ik de tranen in mijn ogen als ik er aan denk. Het laat me niet los, ik kan niet bevatten dat er mensen zijn die zoiets doen. Zomaar een kind meenemen. Vreselijk is dit. Je reinste nachtmerrie als ouder… snik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *