Echooooo…

Echooooo…

Ik blijf ’t moeilijk vinden. Mezelf terug houden. Op m’n vingers zitten. Niet steeds eruit gooien wat ik juste en moment voel, vind of denk. De afgelopen dagen heb ik het gedaan, geprobeerd althans. Tot daarnet, toen kwam er weer even een eerstegedachtenblog uit (zie “Doorloper“), kon er niks aan doen, het m贸est.聽 Maar ik moet doorzetten. Ik moet afkicken. Ik zit teveel te malen. Ik zit te vol met dingen. En toch ben ik leeg van binnen. Goed gevuld aan de buitenkant, een echo van binnen. Als ik “wie is de koning van Wezel” naar binnen zou roepen, zou die ezel pas na een dag of drie terugkomen, vrees ik… Diepe, diepe put. Met een geweldig dikke stenen muur erom heen waar je met je hele romp overheen moet leunen om een glimp van dat daar ver beneden liggende, troebele water op te kunnen vangen. Een putemmer ontbreekt al lang, het touw hangt er maar een beetje verloren en uitgerafeld bij.
Ik kan me soms zo verloren voelen.
I get lost in this world…
Mag ik ‘m ruilen?
Voor een wereld waarin ik gevonden word?
Een wereld waarin ik jou vind?
Even het bonnetje zoeken.
Na vier decennia rondstampen weet ik niet eens meer
waar ik ook alweer naar op zoek was.
Zocht ik 眉berhaupt iets?
Zocht ik iemand in ’t bijzonder?
Jou??
Gut, wie ben jij nou eigenlijk…
Wie is de koning van Weeeeeeezel….

0 gedachten over “Echooooo…

   1. Ons lijntje blijft muurvast verankerd lieverd, ik ben er voor je als je uitgebroed bent, bakken we samen dat spiegelei, doen er wat ketchup (van FELIX) over en peuzelen dat ei met huid en haar op
    XXX

  1. in de eerste plaats van mezelf. ik gooi er te veel te ondoordacht uit. en aangezien ik niet zo graag op blaren zit, moet ik het verbranden maar bij voorbaat voorkomen… in de verdere plaatsen… tja. ik ga geen namen noemen 馃槈

   1. Typ het dan eerst in Word ofzo, dan is het maar uit je hoofd. En dan laat je het even sudderen. En als je het dan nog wilt plaatsen doe je dat via knippen en plakken. Is dat wat?

 1. Die Doorloper was fantastisch, en ik denk dat het helemaal niet slecht is om er uit te gooien wat er in zit. In tegendeel! Het is juist goed!!
  …en anders gooi je toch gewoon niet alles online?
  Of ga je verhalen schrijven, niet 100% autobiografisch ofzo? 馃槈

  1. verhalen schrijven wil ik sowieso. maar daar moet ik dan zo lang op broeden, blogs zijn zo lekker kort, dat flap ik er zo uit. (en daarmee terug naar het eigenlijke probleem hahaha). ach. ik moet mezelf gewoon een beetje beter trainen in terughoudendheid. Omwille van mijn eigen geestelijke gezondheid. Komt goed 馃槈

 2. Ik wilde iets heel gevats zeggen, maar aangezien er al veel over is gezegd..
  Ach Lou. Komt wel goed met je.
  Ik blijf je een geweldige schrijfster vinden maar geweldigde schrijfsels hebben soms consequenties. Voor jezelf of voor anderen.
  Keep up the good work! (voor jezelf dan) 馃檪

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *