Spelletje JA&NEE doen?

Spelletje JA&NEE doen?

Ja, het gaat nu goed met mij.
Nee, ik lieg niet. Echt niet.
Ja, ik weet dat ik het kan.
Nee, ik twijfel niet. Niet meer.
Ja, het komt echt weer in orde.
Nee, garanderen kan ik het niet.
Ja, ik voel me prima.
Nee, geen afkicken, geen gemis.
Ja, je mág je zorgen maken.
Nee, het is niet echt nodig.
Ja, ik ben ook maar een mens.
Nee, niet onfeilbaar.
Ja, het spijt me dat ik je liet schrikken.
Nee, het is niet anders.
Ja, ik maak ook fouten.
Nee, huil maar niet…
Ja, komt goed.
Nee, niet twijfelen.
————————————————
Dat spelletje JA&NEE heb ik nu wel verloren.
Maar de rest ga ik toch echt winnen!!!

0 gedachten over “Spelletje JA&NEE doen?

 1. Lieve Kaiserin,
  Ik ging even bijlezen… zei ik je he. En weet je dat ik niet schrik? Als ik een uur ga typen zou ik er zelfs een hele verklaring voor op papier kunnen zetten. Daar zou je echter niets aan hebben, nu.
  Nu is wat telt. Het ingeslagen pad volgen met een duidelijk doel voor ogen. Respect voor je openheid. Je gaf een kijkje achter de voordeur. Dat doen niet veel mensen je na, terwijl er een boel voordeuren zijn waarachter verborgen leed schuilgaat.
  Om maar even op z’n Achterhoeks af te sluiten: Hol d’n kop dr biej en laot oe niks wies mak’n. Iej bunt good bezig en iej komt dr wel.
  Dikke kus en als je me nodig hebt: Eb’n bell’n

  1. Lieve Draak… ik ben blij dat jij niet schrikt. En je hebt helemaal gelijk. De weg waar ik nu op zit, díe telt. De rest is verleden tijd, ik moet enkel nog zorgen dat ik op deze weg blijf en niet afdwaal. Maar ik heb ’n nieuwe foon met prima navigatie ^^ dus als ik ’t effe niet meer weet, weet ik wie te vragen 😉
   ‘k-zal mien best doon om d’n kop drbie te hoaln. Kom dr wa, da heij geliek in. Dank oe mien heerluk’n draak!!! Kussss trug. xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *