Veräppelt

Veräppelt

De appeltjes van deze wereld zijn overduidelijk nog lang geen peertjes.
Gloeilampen zat boven die rokende hoofden.
Maar ze branden voor geen meter…
De vooruitgang als patent claimen.
Als ’t maar iGeld oplevert.
Ze hebben vást en passant het wiel óók stiekem uitgevonden.
iWiel.
Straks nog éven alle auto’s laten verbieden.
Maar nu eerst de evolutie.
iEvolution.
Echt iJongens en iMeisjes, dit is kleutergedrag.
Jullie veräppeln de wereld.
op z’n “iFuckU’s” en men merkt ’t niet eens.
Veräppeln, een prachtig duits werkwoord.
Ik besef nu pas ten volle waar ’t vandaan komt.
Stevig in de zeik genomen worden door een stelletje appelvreters.
Ik ontwikkel zo langzaamaan een appelallergie.
Deze propriëtaire iKinderachtigheid werkt op de zenuwen.
Ik krijg er vette uitslag van.
Allemaal puntjes….
Op een rotte i.
iAllergy.
Alle appelvreters verenigt u!
Go for iWorld Domination!
En veräppelt uzelf hevigst in the iProcess?
iPlease?

0 gedachten over “Veräppelt

 1. Amen! Ik heb een fan hier in huis (lees: Vlam). Bah! 900 euro vragen voor een pc omdat er een appel opstaat. Datzelfde ding van mij (maar van Windhoos) kostte me 300 euro. Tablets maken waar geen SD kaartje in kan, waar je extra voor moet betalen als je 3G wilt, bah! Zakkenvullers zijn het.

 2. giga stuk! want je hebt natuurlijk igelijk!
  al vind ik de windhoos van Kliefje ook geweldig gevonden 😉
  ik heb een foetsie en die doet het ook prima in lapvorm
  en sam is mijn maatje……….
  XXXXXX

 3. Ik ben het eens met je standpunt, maar ben daarentegen héél erg gelukkig met m’n iPhone. Ondanks dat het een duur merk is hebben ze wel goed werkend spul (denkt terug aan het uit-het-raam-smijten van een Nokia “smartfoon”)

  1. Ah ja joh, ik vind iPhones (eh, de nieuwere dan hè) op zich ook prima foons hoor, beetje (veel) te duur maar werkt vast ook goed. Ik moest alleen even mijn frustraties kwijt over die eikols van Apple die nu de hele Galaxy-serie gerechtelijk willen laten verbieden. Al die concerns hebben boter op hun hoofd (Ja Robert Jan, je hebt gelijk hoor ;-)), Samsung net zo goed. Maar nu gaan de appels in mijn ogen te ver met hun aanklaaggedoe tegen de perenwereld en dat zorgde voor een korte iUitbarsting LOL. ’t-Is toch een groot gelddeuntje en patentgeklooi, ze zijn allemaal niet heilig. We moeten het er maar mee doen ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *