Tijd tekort

Tijd tekort

Als ‘goed’ schrijfster en waar blogster zou ik dagelijks moeten bloggen. Of in ieder geval regelmatig. Ik ben blijkbaar geen echte blogger. Ik heb momenteel simpelweg geen tijd.
Eindelijk, na maanden, weer min of meer gezond.
Eindelijk de lente gearriveerd.
Dat maakt dat ik nu even andere prioriteiten heb.
Eindelijk weer werken, eindelijk weer opruimen en klussen.
Eindelijk weer volop tuinieren.
Eindelijk weer dingen regelen en ondernemen.
Eindelijk weer kunnen helpen, de handen uit de mouwen kunnen steken.
Eindelijk weer afspraken kunnen maken én ze ook na kunnen komen.
Eindelijk. Tijd tekort.
Tijd komt wel weer.
Ik ook.
Goed?

0 gedachten over “Tijd tekort

 1. Er zijn toch geen regels over hoe vaak/wanneer je ‘moet’ bloggen?
  Ik doe het ook alleen als ik zin, tijd, inspiratie en energie ervoor heb. Blijft een hobby die gewoon leuk moet is:)

 2. Heel herkenbaar op mijn adres, nu de lente en straks de zomer weer begint ga ik meer tijd besteden aan de dingen waar ik in de winter niet aan toe kwam. Wel kamp ik nu met het probleem dat wanneer ik snel even achter de PC ga zitten er alleen maar flut blogjes uit mijn vingers komen die ik maar niet publiceer en later nog eens aan zou willen passen wat maar niet gebeurd.
  Veel succes toegewenst,
  Groeten Klaas

 3. nu je meer tijd neemt voor andere dingen, komen er straks gegarandeerd hele leuke blogs aan. beter geen tijd om te bloggen dan wel tijd en niks te melden zeg maar…
  Nic

 4. Je blogt voor jezelf. Voor je lol, omdat je dingen kwijt moet enz.. Er staat geen tijd voor wanneer er een blog online moet komen. Ik blog ook alleen wanneer ik inspiratie en tijd heb. Dus doe gewoon je ding en je blogs komen vanzelf wel weer een keer. 🙂 Xx

 5. Dan ben ik al helemaaaaaaaaaaaaal geen blogger. Gelukkig, kunnen ze me niet in dat vakje stoppen. Gewoon doen wanneer het jou uitkomt, heb ik weer iets te lezen! Ik vergeet dan weer vaak te reageren, is dat ook slecht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *