moeizaam

moeizaam

moeizaam richt ik mij steeds weer op.
fier in de tegenwind, ik vang iedere klap.
sterk tegen alles wat niet goed kán zijn.
krachtig ondanks alles wat ik niet snap.
moeizaam kom ik weer overeind.
ondanks alles wat zó niet eerlijk is.
ondanks jou, jij die mij zo vaak niet ziet.
ondanks het intense, brandende gemis.
moeizaam maar zeker word ik ik.
steeds verder weg van wie ik ooit was.
steeds meer lak aan wat men zoal denkt.
you know what? you can kiss my royal …
(c) Lou

0 gedachten over “moeizaam

  1. En als het woord waar de puntjes staan eenmaal ingevuld is dan vul ik aan: YES!!! (Dat rijmt dan ook nog). Soms is weer ‘ik’ worden een moeizaam proces maar het lukt vaak wel. Want altijd maar de ander blijven wordt vermoeiend. Dat houdt geen mens vol. En degene die het wel volhoudt had misschien al niet een echte ‘ik’…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *