Sorry

Sorry

… maar vandaag wordt ’t hem ook niet.
De kat is teruggekeerd (zat waarschijnlijk ergens in een muffe garage vast totdat de bezitter het ding vandaag tegen de middag weer open deed), alle laptops doen wat ze moeten doen, zoon leert Engels, het familiebezoek was best gezellig en kort genoeg, de peperdure coffeïne-shampoo die ik heb gekocht, doet daadwerkelijk wonderen (die zich in de vorm van een geëxplodeerd kapsel manifesteren), het is nog steeds mistig en miezerig buiten,  the time of the month has passed on once more. Dus. Nog steeds heen ene lol te beleven aan mij en ik voel me dan ook echt intens en verschrikkelijk saai.
Gisteren zei ik vol goede moed: “tot morgen”.
Dat zeg ik vandaag dan maar gewoon opnieuw.
Tot morgen.
Of overmorgen…
 
(en natuurlijk moest het GEEN ene lol zijn, maar goed, die ene lol is ook henen…)

0 gedachten over “Sorry

  1. Ach, iedereen heeft wel eens een oersaai moment waardoor er met geen pen of woord te omschrijven is wat we nu eigenlijk willen.
    Noem het een writersblock of gewoon het even zat zijn allemaal, who cares? Jij bent de enige die er toe doet, met of zonder pianospel op je laptop. Ik hou het gewoon op een TOT ZIENS, of dat nu morgen, overmorgen of volgende week is.
    Sjanicknuf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *