Terugblik 2014

Terugblik 2014

Terugblik (mét kerstige noot):
‘Godsallejezusnogantoe wat een jaar.
Daar wil ik het ook verder bij laten want ik háát terugblikken.
Ik hoop enkel maar dat het komende jaar (en de jaren daarna ook, ben ik in één klap klaar voor de komende tijd) een stúk gelukkiger en mooier wordt (of: in het geval van ‘de jaren daarna’: worden).
Voor iedereen.
Laten we een beetje meer voor elkaar zorgen (want wat dat betreft hebben we toch geen keus).
Zo.
Ik vind mijn terugblik best goed gelukt.
Fijne feestdagen.

0 gedachten over “Terugblik 2014

 1. Ik doe net als jij niet voor- of teruguit blikken en maak ook geen goede voornemens Ik hoop dat het geluk je toelacht in de toekomst samen met degene die je lief zijn

 2. Hi Lou,
  Regelmatig terugblikken en vooruitkijken dat doe ik wel op mijn blog omdat het mij helpt. Jij kijkt ook wel terug maar niet in een blog. Ik schreef je eerder dit jaar ergens ’there are far, far better things ahead than any we leave behind’ (C.S. Lewis) en dat wens ik je nog steeds van harte toe.
  Groetjes,
  Dorothé

  1. In jouw geval kan ik me daar heel veel bij voorstellen. Dat wat jij hebt meegemaakt, vereist ook terugblikken. Maar vooruit kijken blijft te allen tijde belangrijker. Ik wens jou dat ook, lieve Dorothé!! Op naar de better things ahead!

 3. Hoe slecht kan een jaar zijn waarin je het grote besluit nam, voor je eigen geluk te kiezen en het geluk van de 2 kids die er écht toe doen voor jou. Hoeveel mooier worden de volgende jaren waarin dat driewerf geluk gezicht krijgt.
  In mijn (okay, ik wijk af van normale mensen) ogen was jouw 2014 vele malen beter dan je 2013. Ik hoop dat je dát wilt zien xxx

  1. 2013 was inderdaad nóg ‘ongelukkiger’ eigenlijk. Of vlakker en triester, is een betere beschrijving, denk ik. Ik had nooit durven dromen dat 2014 dit zou brengen… Ik hoop op mooie komende jaren. Dát wil ik inderdaad zien. Ook voor jou en Hella. Maar het blijft een godsallejezusheftig jaar 😉 xxx

 4. Ik vind je terugblik ook goed gelukt hoor 😉 Door de keuzes die je gemaakt hebt, moet het vast beter gaan worden in het nieuwe jaar! Heel veel geluk gewenst lieverd! *knuf* XXX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *