De tweede halve eeuw van mijn leven

De tweede halve eeuw van mijn leven

De laatste blog op deze site was uit 2017. Een heftige, ook. 2017 lag nog in de eerste halve eeuw van mijn leven. Inmiddels ben ik begonnen aan de tweede halve eeuw. Inclusief alle bijbehorende ontwikkelingen, levensveranderingen, perikelen en overgankelijkheden. Mijn jeugd is eindelijk afgesloten.

Daarom begin ik die tweede levensfase (opgetakeld ben ik inmiddels, aftakeling volgt als vanzelf) op een nieuwe site. Deze site blijft wel bestaan; zie het als een relikwie, als een 2.0 archeologische vondst voor nabestaanden die over twintig jaar de krochten van het internet afspeuren naar een ’traditionele leuterblogsite’.

Mocht je me toch nog willen volgen in mijn nieuwe schrijfomgeving, dat kan hier:

https://rustigdoorgaan.nl/

Wil je dat niet, ook goed. Ik leuter toch wel rustig door.

C ya!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *